Wie ben ik?

Mijn naam is Karen vd Pas, getrouwd en heb twee kinderen. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als verpleegkundige binnen de verstandelijk beperkte zorg. Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt. Ik kwam destijds in aanraking met een therapeut binnen het alternatieve behandelingscirquit en mijn interesse was direct gewekt. Waarna ik dan ook besloot om de vierjarige opleiding tot Kinesiologie en Natuurgeneeskunde te gaan volgen in Driebergen, genaamd Totaal Balans en de HBO opleiding Medische Basiskennis bij School voor Homeopathie te Amersfoort. Deze heb ik af mogen ronden en de wens om een praktijk te starten kon hiermee beginnen. Sinds 2002 ben ik dan ook inmiddels vele uurtjes werkzaam hierin.

Met regelmatig nieuwe bijscholingen en opleidingen de afgelopen jaren heb ik inmiddels andere therapieën en wijsheden toe kunnen voegen. Dit maakt het voor mij nog dynamischer en interessanter om mensen te helpen bij hun vragen en problemen. Van belang is voor mij dat elk mens en dier een uniek wezen is en ieder vraagt dan ook om zijn eigen behandelplan.

Binnen de praktijk werk ik dan ook vanuit een holistische mensvisie. Dit betekent dat voor mij ieder mens op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied één geheel is. Waar de ene persoon een bepaalde richting ingaat, zal de ander een andere richting kiezen, waarbij elke keuze goed is. Een dag met cliënten is voor mij altijd afwisselend en nog steeds regelmatig verrassend

Ik kan met oprechtheid zeggen dat ik het een voorrecht vind om op deze manier mens en dier te mogen helpen.