Leeg tekstblok


Tarieven 2024

Een eerste consult duurt vijf kwartier tot anderhalf uur, kosten zijn hiervoor 110 euro.

Een vervolgbehandeling duurt 50 minuten tot een uur, kosten hiervoor zijn 77,50 euro.

U kunt kosteloos een kennismakingsgesprek aangaan. Hiervoor kan ik u maximaal een half uur inplannen. Voel u welkom om ook telefonisch uw vragen te stellen.

wijze van betalen

U mag het bedrag na het consult via pinautomaat betalen. De factuur krijgt u direct mee en kunt u doorsturen naar uw zorgverzekering. Ik maak u er op attent dat u er zorg voor draagt om bij verhindering uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Anders ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.

Verzekeringsinformatie

Praktijk Triskel is aangesloten bij diverse disciplines, waardoor u uw kosten gedeeltelijk kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Informeert u zelf of u hiervoor in aanmerking komt. De behandelingen vallen onder Alternatieve geneeswijzen en Kinesiologie.

Mocht u een vrijwel volledige behandeling vallende onder Guasha, Acces Bars, Psych-K, Reiki willen ontvangen, dan valt deze niet onder de vergoedingen en zijn de volledige kosten voor uzelf.


Geregistreerd bij:

Landelijk Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT)

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Algemeen gegevensbeheer (Privacywetgeving)

Klachtenregeling:

KLachtenregeling van LVNT is van toepassing. De LVNT is aangesloten bij de geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) Deze commissie valt binnen de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkggz).

Wanneer u een klacht heeft is het verzoek om dit eerst met uw therapeut te bespreken. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie van de LVNT, om er samen uit te komen. lukt ook dit niet, is er de SCAG om uw klacht neer te leggen.

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit


Afbeelding
sociis viverra, mattis dui sollicitudin tempus semper et placerat.