U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik ben Karen van de Pas en getrouwd met John. Samen hebben we twee mooie dochters gekregen.

Zo 'n 23 jaar geleden kwam ik binnen mijn werk binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg in contact met een therapeut die Totaal Balans beoefende in haar praktijk.

Dit sprak me zo enorm aan dat ik zelf de opleiding ben gaan volgen in Driebergen. Vier jaar later mocht ik hem afsluiten met een diploma en begon hiermee een langgekoesterde wens om zelf een praktijk te starten. Inmiddels ben ik alweer sinds 2002 met veel plezier vele uurtjes hierin werkzaam.

Met regelmatig nieuwe bijscholingen en opleidingen de afgelopen jaren heb ik inmiddels andere therapieën en wijsheden toe kunnen voegen wat het voor mij nog dynamischer en interessanter maakt om mensen te helpen bij hun vragen en problemen. Hierbij is elk mens of dier uniek en eenieder vraagt dan ook om zijn eigen behandelplan.

Binnen de praktijk werk ik vanuit een holistische mensvisie. Dit betekent dat voor mij de mens in fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel opzicht één geheel is.

Waar de een een bepaalde richting op gaat, zal de ander een geheel andere richting kiezen. Een dag met cliënten is altijd afwisselend en nog steeds regelmatig verrassend.

Het is voor mij een voorrecht om op deze bijzondere manier mensen en dieren te mogen helpen door een stukje mee te mogen lopen op zijn of haar unieke pad in gezondheid en ontwikkeling.