U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Psych-K

Psych-K is een krachtig proces om onderbewuste overtuigingen die je in het dagelijks leven belemmeren, om te zetten in ondersteunende overtuigingen.                                                                                                                                                               Vanuit het gezin waar we opgegroeid zijn hebben we vanaf onze geboorte al te maken met bepaalde ideeën, patronen, en gewoontes. Naarmate we ouder worden neemt dit alleen maar toe. Als je goed gaat kijken zijn er vele overtuigingen die we ons eigen maken zonder dat we dit beseffen. maar sommige van deze overtuigingen kunnen zo negatief aanwezig zijn dat deze ons sterk beïnvloeden in ons leven en zeer belemmerend kunnen werken in onze groei.

Met psych-K sporen we deze overtuigingen op, en gaan samen bekijken wat wel gewenst is. Via een bepaalde techniek kan een belemmerende overtuiging tot op een zeer diep niveau verandert worden in een positieve overtuiging. Zodra het onderbewustzijn gelooft dat het zo is, kan de verandering doorgevoerd worden in je leven.